Min lilla modedocka

När vädret är dåligt och man inte kan ta sig ut då får man ju roa sig på annat sätt. Just nu är jag inne i ett stim och syr kläder till både mig och Hilma. Fick en symaskin när jag tog examen och nu ska den återigen dammas av.

Hilma har fått sjal och pannband men det kommer mera :)

Mamma och dotter

Vem är Hilma lik? Har inget att jämföra med men en snällare flicka kan man nog inte få. "Peppar peppar ta i trä"


Schlagertradition som måste föras vidare

Nu är det åter igen schalgertider och Hilma måste introduseras för denna magi. Schlagerkvällarna till ära så har hon fått ett schlagerband som ska bäras. Hon är med på noterna :) men i sportsammanhang blir det då innebandy eller fotboll för denna sköna dam???


Bus och pulkaåkning i Hillarp

Blev inbjudna att vara med Pierre Louise Pernilla och Oskar att åka pulka och grilla korv. Hilma var sjlävklart med och hennes kinder blev ljuvligt röda av det kalla vädret men hon njöt och var på sitt vanliga glada goda humör.


Tiden rusar


Hilma börjar närma sig fem månader vilket betyder att jag varit hemma i över ett halvår. Det märkliga är att det känns inte så. Var tar tiden vägen? Livet som mamma är underbart. För de som tvekar att skaffa barn så säger jag bara tänk om en gång till och gör det. Det finns inget vackrare som man kan vara med om. Tänk att hela tiden ha någon som verkligen uppskattar och älskar en precis som man är, man behöver inte göra sig till utan vara sig själv. Samtidigt som man ser Hilmas framsteg och man längtar till hon kan krypa, gå, prata mm så vill jag inte att denna tiden ska ta slut. Hon är min lilla tös och jag vill att hon alltid ska vara "liten". Hon har nu fått sin första tand, det ser ut som ett litet riskorn. Hon är mitt lilla gryn.


RSS 2.0