Om mig

Allt som händer i mitt liv kretsar mest kring den sport jag nu spelat sen jag var 16 år gammal, det vill säga innebandy. Jag började min karriär som målvakt samtidigt som jag spelade fotboll men kom snabbt fram till att jag måste få springa och röra på mig.

Det krävs tid, engagemang och disciplin att spela i högsta serien men det är ett val jag har gjort för jag tycker det är så himla roligt. Visst kan jag ibland önska att det funnits tid till annat men vi gör alla hela tiden våra val och mitt val och min prioritering föll på idrotten. Måste dock tilläga att det inte var något svårt val. Många förstår inte hur man kan lägga ner så mycket tid på att springa och jaga en boll men jag anser att det handlar om så mycket mer. Det är en lagidrott där vi tillsammans jobbar för att bli så bra som möjligt och gå så långt som vi bara kan. Alla strävar vi efter samma mål, alla har vi olika typer av vinnarskallar och olika förutsättningar för att lyckas men totalt sett så vet vi vad vi vill och tillsammans kommer VI att lyckas.

Tillsammans Är vi starka..


Gör ett nytt försök...igen

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att blogga men det slutar alltid med att jag inte lägger ner någon tid eller energi på att skriva. Tror nog att jag har tre eller kanske till och med fyra startade bloggar som bara ligger och väntar på att jag ska börja skriva. Det tråkiga men komiska i det hela är att jag har glömt mitt lösen till mer eller mindre allihopa ;) jaja så kan det gå men nu ska jag återigen försöka att göra ett tappert försök. Det är ju inte så att jag inte har tid för det har jag gott om. Det är väl bara ren lathet, vilket inte stämmer in på mig.... eller gör det de?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0