FBC - Västerås 5-5

Wiiiiiieeeeeeeee!!! Och så kom äntligen vår första poäng...Viktigt tjejer!! Vilken härlig dag om man jämför med lördagens fadäs. Den dagen och matcher är nu glömd för igår (söndag) var det ett helt nytt lag med ett jävlarannama, attityd och inställning som beträdde planen i FBC Arena då vi tog emot Västerås. Till hjälp denna match hade vi "Chelle" herrarnas tränare och det var stor skillnad på fokus hos tjejerna. Vi träffades redan klockan 10.15 ute på Erikslund för att äta tillsammans och snacka lite. Vid mitt bord satt Anna, Tina, My, Maria och Jennifer. Men för att höja stämningen hade vi roliga timmen. Ja jisses vad jag fick använda mina skrattmuskler och ont i käkarna fick jag av allt skrattande. vi rev av den ena roliga historian efter den andra. Att man var ensam om sin sjuka humor kan man ju glömma, kändes skönt att få dela den med andra som har likadan sjuk humor som en själv. Helt galet. Vi for till hallen och samlades där runt 12. Jag hade Emma och Tove i min bil och vi laddade med att spelade "Het" med Björn Rosenström på hög volym och sjöng hellre än bra med i texten. Innan matchen var det genomgång och den höll Chelle i. Alla lyssnade intensivt och verkade vara fullt fokuserade. Han var tydlig med att om vi inte hade något bra att säga under matchen så var man tyst och lyssnade istället på vad han eller Krilla hade att säga.

"Ska vi hälla vatten eller bensin på elden? Givetvis besin för att hålla lågan vid liv, vatten dödar elden så därför heller vi vattnet i oss för att fylla på med vätska."

Söndagen den 26 oktober var den datum då FBC dam steg ut och tog för sig och krigade till sig ett poäng. Mer rättvist hade varit om vi fått alla tre poäng men vi var ändå ruggigt bra och fokuserade denna match. Alla hjälpte verkligen varandra både på och utanför planen. Kan inget mer än säga att det var otroligt viktigt för oss att ta poäng nu. Dels för att förbättra stämningen i laget både på träning och match och dels för att vi ska hänga på och inte få så stort glapp till lagen ovanför oss i serien. Nu är ribban lagd och kan vi bara fortsätta som mot Västerås så kommer poängen att trilla in till oss och det kommer INTE att vara en tillfällighet.
Härligt jobbat ALLIHOPA!!! Det här var vi värda.

Tillsammans är vi starka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0